Introducere

       

            În ziua de astăzi, totul este guvernat de tehnologie, de o mulțime de gadget-uri care ne fac viața mai ușoară și mai interesantă în același timp. Dar ce ne rezervă viitorul în privința continuei dezvoltări a tehnologiei? În ultimii ani, se vorbește intens despre o anumită inteligență artificială care pare a acapara tot mai mult din viețile noastre.

            Am ales drept temă pentru proiectul de atestat „Inteligența artificială” deoarece mă fascinează ideea de a fi conduși, într-o anumită măsură, de tehnologie și am dorit să aflu mai multe despre acest subiect atât de actual.

            Lucrarea conține 4 capitole, fiecare axându-se pe o altă latură a inteligenței artificiale. La început este descris acest concept și sunt prezentate câteva beneficii ale inteligenței artificiale. Capitolul al doilea se axează pe aplicațiile acestui tip de inteligență în diferite domenii, capitolul următor înfățișând riscurile ce se pot ivi, iar în ultimul capitol este prezentat modul în care cinematografia reflectă această temă a tehnologiei.

Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava

INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ

 

 

PROIECT DE ATESTAT

 

 coordonator: prof.Marius UDUDEC                             elev: Veronica IEREMIE

  Suceava

  Mai, 2017